Eef: Developer met net dat tikkeltje meer

Enthousiast, optimistisch en Front-end Developer. Dat is Eef. Ze is altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en doet er alles aan om steeds bij te leren.

Van modeontwerpster tot developer bij IT4IT Services

Eef heeft al heel wat ervaring opgedaan voor ze bij IT4IT Services begon te werken. Met de diploma's Mode en Animatiefilm heeft ze al heel veel verwezenlijkt. Van een eigen kledingwinkel tot animator bij een groot Brussels bedrijf. Na enkele jaren besloot ze dan toch om Toegepaste Informatica te gaan studeren. You go, Eef! In juni 2017 studeerde ze af en twee maanden later startte ze hier als Web Developer.

Samen sporten? SamenSporten!

Tijdens de Web Academy kreeg Eef de kans om met twee andere collega's een nieuw project op te starten. Deze uitdaging gingen ze met veel plezier aan. Zo ontstond SamenLopen, een site waar je makkelijk loopbuddy's op kan vinden. Nooit meer alleen lopen dus! Na dit geslaagde project mocht Eef alleen verder werken aan een volgend project, SamenSporten.

"Het is leuk dat je meteen resultaat ziet en dat we iets maken dat echt de wereld in wordt gestuurd."

SamenSporten is verder ontstaan uit SamenLopen. Zelfde design en kleuren maar een heel andere werking. Met behulp van SamenSporten.be kan je makkelijk als club of groep vrienden je activiteiten plannen. Hoe handig is dat?

Als team van één hoeft Eef alleen met zichzelf te discussiëren over de locatie van de 'terug'-knop en dat maakt het natuurlijk makkelijk. Met volle goesting werkt Eef steeds verder tot perfectie. Wij kijken alvast uit naar het afgewerkte product.

Ontdek zelf SamenLopen en SamenSporten.

 

Op naar de volgende uitdaging

Na enkele maanden te werken bij IT4IT Services is het eindelijk zo ver. Eef heeft haar eerste project te pakken en dat bij Flow Pilots. Nu heeft ze de nieuwe uitdaging waar ze al lang naar uitkeek.

Ook proeven van de Academy?

Wil jij deelnemen aan de dotNET academy?

Heb je interesse in onze opleiding? Neem contact op met ons!
jobcoach@dotnetacademy.be

Cases / Blog

De Vlaamse programmeerwedstrijd als deel van jouw .net opleiding

De Vlaamse programmeerwedstrijd als deel van jouw .net opleiding Zelfs al beseffen…

“De dotNET academy is een simulatie van het echte bedrijfsleven”

Philip: Eerst stagiair, dan werknemer Voor zijn schoolstage ging Philip op zoek…