Elke developer is een superheld en wel hierom

Home / Cases/Blog / Elke developer is een superheld en wel hierom

Welke superheld jij ook opnoemt, je zal er altijd een trekje van jezelf in terug vinden. Het is niet voor niets dat als er ergens een probleem is, dat ze jou bellen. Wij leggen uit welke linken je allemaal als developer hebt met verschillende superhelden.

Link met Spiderman

Oké, je kan misschien niet tussen wolkenkrabbers vliegen met behulp van een web. Toch zijn er zeker andere gelijkenissen. Spiderman is een goede superheld omdat hij er niet uitziet als één. Clark Kent kan zich echt niet verstoppen achter zijn bril. Peter Parker doet dat wel, hij past perfect in een omgeving zonder dat iemand hem opmerkt. Echt goede developers hebben dat ook. Als ze hun job goed hebben uitgevoerd, zal niemand weten dat ze langs geweest zijn.

Link met Harry Potter

Hij is misschien niet meteen een superheld, maar toch wel zeker een krachtig persoon. Zo zal hij nooit opgeven. In zijn leven maakte Harry al heel wat mee. Zijn ouders verliezen, wonen bij die verschrikkelijke tante en nonkel (om nog maar te zwijgen van dat vervelende neefje) en natuurlijk de meest gevreesde tovenaar van de geschiedenis: hij-die-niet-genoemd-mag-worden. Ja, dat is een hele boel. Developers moeten dan misschien geen gevecht aangaan met een tovenaar, maar ze geven toch ook zeker niet op als ze een moeilijk probleem moeten oplossen.

Link met Batman

Batman werkt aan zijn technieken, hij heeft zijn sterkte niet gekregen door superkrachten in te spuiten of door een verschrikkelijk ongeluk. Developers werken hun technieken ook steeds bij. Misschien niet door pull-ups te doen, maar hun technieken zijn bijna even impressionant.

Link met Superman

Als je denkt dat je altijd alleen moet werken, denk je best eens opnieuw. Superman heeft geen hulpje zoals Robin, maar hij is wel een grote speler in de Justice League. Developers hebben echt fantastische technieken en ze mogen niet bang zijn om deze samen te brengen om grote problemen op te lossen.

Link met Wonder Woman

De snelheid van Wonder Woman is impressionant. Developers kunnen mensen ook omver blazen als ze taken in een super snelheid afwerken. Het is natuurlijk nooit goed om de kwaliteit van de snelheid te laten afhangen, maar sommige developers kunnen kwaliteit en snelheid zeker perfect combineren.

Bekijk hier ons aanbod opleidingen voor startende .NET developers. 

Wil jij deelnemen aan de dotNET academy?

Heb je interesse in onze opleiding? Neem contact op met ons!
jobcoach@dotnetacademy.be

Cases / Blog

.NET development op maat van de Vlaamse overheid: Departement Landbouw & Visserij meets Karolien!

In hun zoektocht naar gedreven .NET developers, deed het Departement Landbouw en…

Coteng zkt. IT-talent: ijzersterk IT recruitment met dotNET academy

Gedreven IT-juniors met voldoende ervaring en technische bagage? Coteng, softwareontwikkelaar van Antwerpse…