IT-vacatures tot 65% sneller ingevuld

Home / Cases/Blog / IT-vacatures tot 65% sneller ingevuld

IT-talent rekruteren, het is voor vele bedrijven een heuse beproeving. Zo wordt het steeds moeilijker om bekwame developers aan te trekken en te behouden, want deze gegeerde profielen worden maar al te vaak voor uw neus weggekaapt. De oplossing? De tools en opleidingen van dotNET academy voor nieuw en ervaren IT-talent.

Creatief denken

Van junior tot medior .NET-developer in 3 maanden

Dankzij ons uniek learning platform wordt nieuw IT-talent in slechts 3 maanden klaargestoomd om volledig mee te draaien in uw developmentafdeling. De intensieve opleiding bestaat uit een combinatie van e-learning op individuele basis en persoonlijke opvolging, waarbij er meteen ervaring wordt opgedaan in de praktijk. Na deze drie maanden staan starters gelijk aan developers met zo’n 2 à 3 jaar ervaring en mogen ze zich reeds expert in hun vak noemen.

Ook voor ervaren IT-ers

Onze opleidingen bestaan niet enkel voor pas afgestudeerden. Het is immers niet alleen belangrijk om nieuw talent op te leiden, maar ook om ervaren developers blijvend uit te dagen. Daarom bieden we tal van opleidingen aan voor front-end- en full-stack-developers. We helpen hen groeien in hun functie of zorgen voor een omvorming, aangepast aan de noden van uw bedrijf.

De voordelen van de dotNET academy community

Wanneer u zich aansluit bij onze dotNET academy community geniet u van tal van voordelen. Zo kunnen we u als erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille u een korting van wel 40% aanbieden op al onze opleidingen. Bovendien krijgen bedrijven die zich aansluiten bij dotNET academy hun IT-vacatures 65% sneller ingevuld. Ook uw retentie wordt dankzij ons groeiplan op maat verdubbeld.

Ons gekend teamtraject werd al door 50 deelnemers succesvol afgerond. Met deze ervaring startten we ons nieuw individueel opleidingstraject. Deze opleiding werd al door 3 deelnemers met succes voltooid en zorgde voor een voltijdse baan bij hun nieuwe werkgever. Zo werken Nicky Van Den Brande en Sven Bex sinds kort als analyst developer bij Cegeka en ging Tars Hoeykens al aan de slag als junior IT-consultant bij Crossworx.

Momenteel wordt het individueel opleidingstraject gevolgd door 4 deelnemers. We verwachten nog zo’n 15-tal deelnemers voor het einde van dit jaar.

Sluit u aan bij dotNET academy

Onze groeicoach stippelt samen met u een opleidingstraject uit op maat van de noden van uw bedrijf. Zo vindt u gegarandeerd een gedreven full-stack-developer met .NET-kennis of front-end-developers met specialisatie in Angular en/of React.

Neem contact op

Wil jij deelnemen aan de dotNET academy?

Heb je interesse in onze opleiding? Neem contact op met ons!
jobcoach@dotnetacademy.be

Cases / Blog

.NET development op maat van de Vlaamse overheid: Departement Landbouw & Visserij meets Karolien!

In hun zoektocht naar gedreven .NET developers, deed het Departement Landbouw en…

Coteng zkt. IT-talent: ijzersterk IT recruitment met dotNET academy

Gedreven IT-juniors met voldoende ervaring en technische bagage? Coteng, softwareontwikkelaar van Antwerpse…