Voordelen van dotNET academy

Home / Cases/Blog / Voordelen van dotNET academy

 

Ben je nog niet 100% overtuigd om je in te schrijven als deelnemer? Wij gaan je helpen om jou over de streep te trekken met een lijst van enkele voordelen van de dotNET academy voor studenten.

#1 Betaald om te leren

Terwijl jij volop aan het bijleren bent en aan het werken aan projecten word je betaald. Als dat al geen goede reden is.

#2 Contract onbepaalde duur

Bij welk bedrijf je ook begint, als je start bij de dotNET academy, zal je altijd een contract van onbepaalde duur krijgen. Dat is alvast een zekerheid die ze niet kunnen wegnemen.

#3 Verschillende deelnemende bedrijven

Voel jij je aangetrokken tot één bepaald bedrijf? Ga er dan voor! Je hoeft absoluut niet te solliciteren bij een bedrijf dat je niet ligt. Daarom bieden wij deze keuze!

#4 Ervaren developer op slechts drie maanden

Dankzij deze intensieve opleiding kom jij na drie maanden gelijk te staan met andere developers die al 2 tot 3 jaar ervaring hebben. Als dat niet mooi meegenomen is!

#5 Voor en door mensen met passie voor technologie

De mensen achter de dotNET academy staan met veel ongeduld op jou te wachten om hun passie en ervaringen met jou te delen. Zij zijn allemaal experten in hun vak.

#6 Leren met echte projecten

Je zal werken aan projecten die lopen op het moment dat jij deelneemt aan de dotNET academy. Zo kan jij aan iedereen laten zien dat jij er aan mee hebt gewerkt. Enkele voorbeelden van projecten zijn SamenLopen.be en Conexio.

#7 Persoonlijke begeleiding

In deze opleiding (en ook nadien) word jij persoonlijk begeleid. Ze laten jou, doorheen de academy en tijdens jou projecten, groeien op je eigen tempo en steunen je doorheen het hele traject.

#8 Heb jij echt nog een extra reden nodig?

Als je graag nog wat meer te weten komt over de dotNET academy, mag je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag verder!

Lees hier alvast meer over onze opleiding. 

Wil jij deelnemen aan de dotNET academy?

Heb je interesse in onze opleiding? Neem contact op met ons!
jobcoach@dotnetacademy.be

Cases / Blog

.NET development op maat van de Vlaamse overheid: Departement Landbouw & Visserij meets Karolien!

In hun zoektocht naar gedreven .NET developers, deed het Departement Landbouw en…

Coteng zkt. IT-talent: ijzersterk IT recruitment met dotNET academy

Gedreven IT-juniors met voldoende ervaring en technische bagage? Coteng, softwareontwikkelaar van Antwerpse…