Kevin: Trotse vader en klaar voor elke uitdaging

Home / Cases/Blog / Kevin: Trotse vader en klaar voor elke uitdaging

.NET consultant Kevin

Een switch in het leven, dat nam Kevin Eysackers toen hij ging solliciteren bij Cegeka. Zij maakten een full stack developer van hem. Dat met de hulp van de dotNET academy. Nu is hij consultant bij Cegeka en brengt hij projecten tot een goed einde.

dotNET academy 2017

In 2017 nam Kevin deel aan de dotNET academy. Het doel van zijn deelname was om een full stack developer te worden. En na deze intensieve opleiding is hem dat zeker gelukt!

De voordelen van de dotNET academy volgens Kevin:     

  • Je proeft van verschillende technologieën
  • Het praktische gedeelte is wat de dotNET academy afmaakt
  • Je leert veel bij op een zeer korte periode
  • Een constante fijne sfeer

Op project

Na de dotNET academy volgen uiteraard de projecten. Zo heeft Kevin al twee maanden bij Mondeléz aan een project gewerkt. Mondeléz had enkele aanpassingen en uitbreidingen nodig aan een programma. Dus als enige developer heeft hij dit project tot een goed einde gebracht. Dit was alvast een perfect eerste project om als consultant te starten. Na dit project startte Kevin bij het staalbedrijf ArcelorMittal. Hier werkt hij al enkele maanden in een team van developers.

        "Als programmeur moet je van elke uitdaging genieten, anders roest je vast in je job."

Project bij ArcelorMittal

ArcelorMittal, dat is niet meteen een kleine naam. Van ruw staal tot platgewalst metaal. Daar kennen we het bedrijf voornamelijk van. Maar wat doet een programmeur zoals Kevin dan bij het miljoenenbedrijf? Kevin en zijn team maken een systeem waardoor de coördinatie in het bedrijf beter moet verlopen. Zo worden er orders ingegeven, die staan dan in het systeem en worden verspreid over het hele bedrijf. In het systeem staat welke fabriek het order gaat maken en waar welke voorraad aanwezig is. Eigenlijk omvat het systeem de hele planning van order dat gemaakt wordt tot de bestelling die wordt afgeleverd op het juiste adres. Er werken nog 8 andere teams aan andere onderdelen en eens deze samengevoegd worden is het een groot systeem. Als dat al geen pittig project is?

Hoelang hij nog bij ArcelorMittal blijft werken, weet hij niet. Maar hij is het zeker nog niet beu. De fijne collega’s, leuke sfeer en uitdagend project houden hem alvast op zijn plaats.

 

Dit blijft Kevin altijd bij van de dotNET academy…

De fijne groep. Wat fijn! Je werkt natuurlijk nauw samen met de hele groep gedurende 3 maanden. Niet enkel het werken maar ook de activiteiten die tussendoor werden georganiseerd zorgde voor een sterke band in de groep. Hier leerde hij ook twee van zijn collega’s bij Cegeka kennen waar hij nog steeds een goede band mee heeft.

Ontdek hier meer over onze aanpak bij dotNET academy of contacteer ons steeds vrijblijvend! 

Wil jij deelnemen aan de dotNET academy?

Heb je interesse in onze opleiding? Neem contact op met ons!
jobcoach@dotnetacademy.be

Cases / Blog

.NET development op maat van de Vlaamse overheid: Departement Landbouw & Visserij meets Karolien!

In hun zoektocht naar gedreven .NET developers, deed het Departement Landbouw en…

Coteng zkt. IT-talent: ijzersterk IT recruitment met dotNET academy

Gedreven IT-juniors met voldoende ervaring en technische bagage? Coteng, softwareontwikkelaar van Antwerpse…