Onze aanpak

Home / Onze aanpak

Als je meedoet met de dotNET Academy, betekent dat een geslaagde start van jouw carrière!

 

In slechts zes stappen ben jij klaar voor de IT-sector!

1. Alles start met het behalen van jouw diploma aan de hogeschool!

2. Je komt op kennismakingsgesprek met de dotNET Academy. Wij stellen een profiel op van jou zodat wij voor jou de best mogelijke werkgever kunnen zoeken.

We willen jou graag beter leren kennen. Daarom plannen we voor iedereen een kennismakingsgesprek in. Zo hebben we de mogelijkheid om het volledige concept van dotNET academy uit te leggen. Als je dan interesse hebt om te starten, stellen we een profiel van jou samen. Met dit profiel kunnen we een job zoeken die perfect bij jou aansluit.

3. Je profiel wordt gematcht met die van bedrijven die wij hebben klaarliggen. Wij zoeken naar de match die precies bij jouw profiel past.

Bij de dotNET Academy gaan we tot het uiterste. We zoeken een perfecte match tussen jou en een werkgever. We werken samen met verschillende toonaangevende bedrijven die met .NET werken. Zo vinden we zeker een uitstekende werkgever voor jou!

4. Je tekent een contract van onbepaalde duur bij jouw werkgever.

Het allerbelangrijkste van de dotNET Academy? Een contract tekenen met een werkgever van topkwaliteit en die perfect aan jouw eisen voldoet. Je kan op beide oren slapen want deze werkgever investeert in jou! De dotNET Academy is een kwaliteitscontrole die jou garandeert van het feit dat jouw nieuwe werkgever investeert in zijn mensen. Je bent niet zomaar een nummer en je zal sowieso enorm goede kansen krijgen!

5.Je volgt de dotNET Academy opleiding. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding krijg je de kans om jouw niveau gelijk te trekken met het niveau van mensen met enkele jaren ervaring.

De opleiding maakt jou een echte Young Professional.

De dotNET Academy is een opleiding die draait rond het verwerven van praktische kennis. Het is geen traditionele opleiding zoals je die kent van school. Tijdens de Academy werk je samen met een team aan een project waarbij je een groot aantal uitdagingen zal moeten overwinnen. Met deze aanpak leer je het beste en zal je merken dat je kennis over .NET een enorme boost krijgt.

Tijdens deze opleiding maken we ook tijd voor het behalen van Microsoft Certificaten. Je carrière wordt direct in de juiste richting gestuurd. Dat garanderen we jou!

Aanpak

Wil jij zelf deelnemen aan de dotNET Academy?

Interesse? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met een jobcoach.

Cases / Blog

.NET development op maat van de Vlaamse overheid: Departement Landbouw & Visserij meets Karolien!

In hun zoektocht naar gedreven .NET developers, deed het Departement Landbouw en…

Coteng zkt. IT-talent: ijzersterk IT recruitment met dotNET academy

Gedreven IT-juniors met voldoende ervaring en technische bagage? Coteng, softwareontwikkelaar van Antwerpse…

IT-vacatures tot 65% sneller ingevuld

IT-talent rekruteren, het is voor vele bedrijven een heuse beproeving. Zo wordt…